2db 6333 250ml távolítsa el a ragasztó 8333 upgrade verzió oca-eltávolító folyadék, polarizált, UV degumming rework megoldás

  • Vélemények
  • Készleten
10 148 Ft

Címkék: kerek epoxi ragasztó, ragasztó szuper, uv ragasztó, ragasztó ultraibolya, epoxy szilikon ragasztó, folyékony műanyag gyanta, navara turbo, 8333 ragasztó eltávolító 500 ml, ragasztó, folyékony, gyorsan uv ragasztó.

2db 6333 250ml távolítsa el a ragasztó 8333 upgrade verzió oca-eltávolító folyadék, polarizált, UV degumming rework megoldás

Folytatása a kék üveg korszak

Igényeinek megfelelően a rengeteg karbantartási mesterek, ismételt kutatás-fejlesztési vizsgálatok, 6333 degumming folyékony már elérhető

Ár engedmények, nagyobb teljesítmény, üdv nagykereskedelmi!Fizetési módok

Érzem benne, hogy fizetni keresztül a módszer, mint az alábbi, Ha azt szeretné, hogy fizetni keresztül más módszerrel, kérjük lépjen kapcsolatba velünk.A fizetés csak megjelent, hogy minket után erősítse meg nem kapja az árut.

Szállítás

Az alapértelmezett szállítási mód van China Post Légiposta .Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha szeretné választani, akkor mondd meg te, hogy mennyi extra díjat kell fizetni.

Szállítási Mód

RU Szállítás

BR Szállítás

NEKÜNK Szállítás

Nemzetközi Szállítás

Átlagos Szállítási Idő

China Post Légiposta

30-60 Nap

60-90 Nap

/

30-60 Nap

E-Csomag

/

/

7-15 Nap

/

Expressz Szállítás

(DHL/EMS/Fedex)

6-10Days

6-10 Nap

6-10 Nap

6-10 Nap

A behozatali vámok: Adók, egyéb vám kapcsolatos díjakat nem tartalmazza az ár.Vásárló viseli az összes extra költség felmerült (ha van),ha a vevő nem vásárol biztosítást.

Politika vissza

Kérem vissza az elemet követő 7 napon belül kapja meg, ha nem elégedett vele (Vevő vállalja vissza a hajózás).Összes visszaküldött elemeket kell az eredeti feltételekkel, kérjük, írjon nekünk előbb a feladó, illetve utasításokat.

Visszajelzést

A visszajelzések nagyon fontosak nekünk, mi tisztelettel meghívja önt, hogy hagyja el a pozitív visszajelzés, ha te elégedett vagy a termék, illetve szolgáltatás.Adunk pozitív visszajelzést is.

Ha bármilyen problémája van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, először is.Igyekszünk nehéz megoldani a problémát.

Jó vásárlást, kellemes idő!


  • szín: Átlátszó
  • Típus: Epoxies
  • Mennyiség: 2db 6333 250ml
  • Testre: Igen