20 DB 0,8 cm 1.0 cm* 3 Méter, Kék Színű, kétoldalas Ragasztó Ragasztó Szalag Szalag póthajak, Csipke Paróka

 • Vélemények
 • Készleten
31 303 Ft

Címkék: a haj az emberi paróka, elülső lace-paróka, ajtó nyitó, csipke paróka, gomb felengedése, vörhenyes színű emberi haj paróka, 4 613 paróka, 80 paróka, paróka ragasztó, íj kiadás.

mi vagyunk az egyik a gyártók a tiszta emberi haj kiterjesztések, paróka Kínában.mi vagyunk a haj üzleti több mint 10 éve.

A fő termékek 100% emberi haj termékek, valamint mindenféle haj hosszabbítás eszközök.További részletek a termékek, haj: 1. 100% duplán húzott emberi haj nyers ömlesztve a 6--36" még 40" 2. Fehérített, festett 100% emberi haj tartozék bármely szín/méret. 3. Gép, vagy kézzel kötött 100% emberi haj hosszabbítás.Bármilyen stílusban, bármilyen színben állnak rendelkezésre; az állandó exportáló csomagolás;természetes, fehérített, színes. 4. Biztosítunk féle paróka 100% emberi haj kézzel csomózott vagy géppel készült. 5. Mindenféle keratin a haj, előre-ragasztott haj bármilyen formában, illetve hossza; göndör, mind a Kínai, vagy Indiai haj haj; remy vagy unremy, természetes színű, fehérített, festett. 6. Nagy mennyiségű haj klipek minden haj hossza, színe is; mind a Kínai remy Indiai remy; természetes színű vagy fehérített szín. 7. Az ember parókát. 100% Kínai, vagy Indiai emberi haj, kézzel készült csak. 8. A különböző eszközök, haj hosszabbítás, például, kefék, klipek, színes gyűrűk, ragasztó, mikro gyűrűk, vasaló, tű, stb.A év kemény munka, a haj üzleti gyorsan fejlődik.Jelenleg széles körű termékek, haj -, hogy megfelel az ügyfél más, a követelményeknek.Annak érdekében, hogy kövesse világpiacon, divat, tartjuk kutatja, amelyek az új termékek garantálják a versenyképes előnyök a stílus, minőség, árak, szolgáltatások.

Pont : 20 DB 0,8 cm 1.0 cm* 3 Méter, Kék Színű, kétoldalas Ragasztó Ragasztó Szalag Szalag póthajak, Csipke Paróka Hossza : 3 Méter(2.7 M) Szélesség: 1.0/0,8 cm/1.3 cm/1,9 cm/2.54 cm-es Csomag :20pc/tétel Segítségével :szalag, haj hosszabbítás,Csipke paróka,Csipke frontális,Paróka Régi, mind az Új csomag véletlen, hogy küldjön kérjük, olvassa el, mielőtt a sorrendben: 1, Ha a megerősítés az idő jön, még mindig nem kapta meg az árut, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, meghosszabbítjuk a szállítás dátuma először. 2, Ha meghosszabbítja a kézbesítési idő, még mindig nem kapta meg az árut, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba megoldani, adunk teljes visszatérítést. 3. ha unluckly az üveg törik, pls a képeket, hogy nekünk , küldünk önnek egy újat vagy visszatérítést a pénzt. 4. Kedves barátom,ha bármilyen problémája van, kérem bátran forduljon hozzánk helyett alkalmazni, vitában, vagy elhagyja a negatív visszajelzést!tartsuk a jó üzleti kapcsolat. 5. Köszönöm a támogatást, megértést, Remélem, hogy van egy csodálatos nap!Kérjük, adja meg 5 csillag visszajelzést, ha szereted a terméket.Ha bármilyen ötlet, de kérdés, termékeink, kérjük lépjen kapcsolatba velünk először,


 • szín: kék
 • Modell Száma: kék szalag
 • származási hely: Shandong, Kína (Kontinens)
 • Anyag: ragasztó
 • Használat: szalag kiegészítők,csipke paróka
 • Mennyiség: 3 yard/ darab
 • Múlt Idő: 2-4 hét
 • Kétoldalas ragasztó: Igen
 • Elem Típusa: Ragasztók