Eredeti Flash Power Board MCU Csere Nikon D3200 Fényképezőgép

  • Vélemények
  • Készleten
3 428 Ft 2 810 Ft

Címkék: Nikon D3200, nikon d5300 segítségével igazgatóság, kamera d5100, vaku sony a6500, basszus flash, nikon d3200 bank, nikon sapka d3200, vaku a panasonic, filt nikon d3200, nikon z6.

Helló, Kedves vevő : isten hozott a Digitális Otthon.

Állapot: Új termék

Alkalmazás forgatókönyv: Személyre szabott divat

Súly: 101g (többek között), hogy 150g (többek között)

A Fizetési Határidő:

1.A legjobb módja annak, közvetlen, online fizetés,biztonságos, kényelmes.

2.Annak érdekében, hogy sikerrel venni az árut, mint,, a szállítás pedig a gyors idő, kérem biztosítsák a teljes kifizetés folyósítása után egy héten belül vásárolni őket, vagy a megrendelés a formában lesz érvénytelen, vagy törölt a rendszer.

3. Amikor kitöltésével a vevő adatait, kérjük, győződjön meg róla, hogy elvégezte a részletes információkat, mint kapcsolattartó,cím,irányítószám, telefonszám, stb.

Ügyfél Megjegyzés:

Az érdekeinek védelme érdekében a vevők kézhezvételétől, felhívjuk a figyelmet, hogy a következő pontot, amikor az áru átvétele:

1.A kötelezettségvállalás: az Összes árut gondosan, érzékeli, hogy meghatározza, hogy nincs minőségi probléma szállítás előtt.kérlek, nyugodj meg.

2.Nem rohan, hogy írja alá, amikor az ügyfél átveszi az árut!Kérjük, ellenőrizze az áruk előtt futár firtly, majd jelentkezzünk.Ha a csomagolás karton volt nyitva jelek vagy áru szállítási hiba, vagy ha az áru nézel, biztos nem írja alá, majd lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges, annak érdekében, hogy az ön érdekeit.

3.Aláírása után,kérlek, felismeri a jó, amint lehetséges, anélkül, hogy kitépjem a védőfóliát, illetve más, címkék.Ha megtudjuk, hogy valami nem stimmel a jó,kérjük lépjen kapcsolatba velünk.Akkor lehet cserélni sikeresen.

4.Ha nem tudod, hogy hogyan kell telepíteni, akkor lépjen kapcsolatba velünk előre, hogy küldje át a jó, hogy minket ingyen telepítés.De meg kell fizetni a saját postaköltség.

Arról, Visszajelzés:

Annak érdekében, hogy jobb szolgáltatást, kérjük, kezelje a tranzakció elég.Visszajelzés az élet, mielőtt elmész egy semleges, vagy negatív visszajelzést, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, hogy egy jobb megoldást.Azt szeretném, ha boldog vásárolni.

Köszönöm, hogy vásárol.Szívesen veszek legközelebb !


  • Márka Név: Őrült RZX
  • Kompatibilis Kamera Stílus: Point & Shoot fényképezőgép a Nikon D-SLR DF
  • Származás: KN - (Eredetű)
  • Modell Száma: a nikon d3200
  • Kompatibilis Márka: A Nikon
  • Csomag: Igen