Univerzális Biciklis Kormány Motorkerékpár Telefon Mount Kamera Jogosultja Markolat Állítható Konzol 3,5 cm - 6.5 cm telefon

  • Vélemények
  • Készleten
3 416 Ft 3 279 Ft

Címkék: Retrovisores moto, jogosult moto telefon, moto crosser, 3 kerékpár jogosultja, motoros telefon készenléti, Kerékpár szerelés Gopro, mont toll, ksr moto, kar jogosultja, dual monitor állvány.

Univerzális Biciklis Kormány Motorkerékpár Telefon Mount Kamera Jogosultja Markolat Állítható Konzol 3,5 cm - 6.5 cm Termék leírás [UNIVERZÁLIS FIT]: széles kompatibilitás, a 3.5", 6,5" méretű telefonok.Alkalmas motorkerékpárok, atv-k, Robogók, valamint a Segédmotoros kerékpárt is. [KÖNNYŰ TELEPÍTÉS]: Fel, majd távolítsa el a motoros telefon tulajdonosa anélkül, hogy bármilyen más eszközök, Nem számít, kerékpár, motorkerékpár, vagy kerekesszék, csak rendezni a mount-a kormány, majd csukja be a csavart. [6 Premium FÉM TARTÓK ACÉL KAROKKAL]: Masszív acél karjait, silcone caps tartsa a telefont erősen pedig megakadályozza, hogy a scraching. [360 FOKOS FORGATÁS]: Szabadon beállíthatja a telefont, hogy bármilyen szögben, amely megfelel az igényeinek.Jellemzője: Széles Kompatibilitás: Univerzális Motort Telefon tartó tartó illeszkedik szinte az összes Mobil mobiltelefonok (3.5 inch - 6.5 cm Telefon kijelzőjén).Könnyű telepítés: Fel, majd távolítsa el a motoros telefon tulajdonosa anélkül, hogy bármilyen más eszközök, Nem számít, kerékpár, motorkerékpár, vagy kerekesszék, csak rendezni a mount-a kormány, majd csukja be a csavart.Biztonságos Védekezési: 6 sarokban rendelkezők, mint a karmok szilárd anti-esnek garancia, hogy az okostelefon sohasem esik le a keretből.


  • Felszerelés: széles körű kompatibilitás, a 3.5", 6,5" méretű telefonok
  • Anyag: ABS
  • Alkalmas: Alkalmas motorkerékpárok, atv-k, Robogók, valamint a Segédmotoros kerékpárt
  • Márka Név: DUILU
  • Típus: Tulajdonosok