Tiszta szinuszos hálózati frekvencia inverter alaplap meghajtó testület 24v 3500w 36v 4500w 48v 6000w 60v 7500w áramkör

 • Vélemények
 • Készleten
35 313 Ft 31 783 Ft

Címkék: dc ac inverter, átalakító kapcsolási frekvencia, 12 220 autó, higany inverter alaplap, growatt hybrid inverter, 125mm pad, 6500w tiszta szinuszos inverter, microtek inverter áramkör, fordítsa tiszta szinusz, a tiszta szinusz hullámú inverter testület teljes.

A következő a funkció paraméter beállítása a meghajtó panel a következőképpen:

Sorszám Ugró neve Fokozat Beállítási utasítás 1 FRQSELO JP1, Amikor JP1 van folyamatban, válasszuk az 60Hz kimeneti JP5, Amikor JP5 van folyamatban, válasszuk az 50Hz kimenet 2 SST JP2 Engedélyezése 3 másodperc soft start funkció, amikor JP2 zárlatos JP6 Kapcsolja ki a soft start funkció, amikor a JP6 zárlatos 3 DT0 JP3

Amikor JP7, valamint JP8 vagy rövidre ugyanakkor: halott idő 300ns

Amikor JP3, valamint JP8 vagy rövidre ugyanakkor: halott idő 500ns

Amikor JP4, valamint JP7 vagy rövidre ugyanakkor: halott idő 1.0 minket

Amikor JP3, valamint JP4 vagy rövidre ugyanakkor: halott idő 1,5 minket JP7 4 DT1 JP4 JP8

Az alapértelmezett beállítás az ugró tábla JP5 JP2 JP7 JP8 rövidzárlat.A megfelelő funkció kimeneti frekvencia 50Hz 3 másodperc lágy indítás.A halott idő 300ns.A felhasználó megváltoztathatja a beállításokat a saját követelményeknek.

A vásárlók óvatosnak kell lenni.A funkció kiválasztása ugró ezen a vezető testület nem szabad rövidre ugyanakkor alatt ugyanaz a funkciója.Könnyű, mert kis tábla kárt.Például, JP1 nem zárja rövidre JP5 egyszerre.

A LED riasztás jelzés a meghajtón kis tábla a következőképpen:

Ha a termék normál: a fény hosszú

A termék észlelt túláram: a fény villant 2-szer, a fény volt, ki 2 másodperc.

A termék észleli, túlfeszültség: a fény villog, 3-szor, a fény nem világít 2 másodpercig.

A termék érzékeli undervoltage: a lámpa villog, 4-szer, majd kialszik 2 másodpercig.

Teljesítmény frekvenciájú szinuszos inverter alaplap interfész leírás:

1. Rajongó felület: Ez a felület használt hűtés, ventilátor.Amikor a hőmérséklet a készülék belsejében az inverter vagy a hőmérséklet az inverter alaplap túl magas, a hűtőventilátor automatikusan elindul, hogy elvezesse a hőt.Amikor a hőmérséklet a készülék belsejében az inverter vagy a hőmérséklet az inverter alaplap csökken normál hőmérséklet, a hűtőventilátor Automatikusan kikapcsol.

2. Kapcsoló felület: A kapcsoló felület két drótot.Amikor a két vezeték megszakad, az inverter készenléti állapotban. (Ebben az időben, a jelzőfény pirosan világít).Rövidre a két vezetékek ez az interfész az inverter indítási.Állapot (a jelzőfény zöld, ebben az időben) Az inverter normál 220V kimeneti feszültség.

3.220 V feszültség visszajelzés felület: A két vezetékek ez a felület csatlakozik az inverter kimeneti 220V AC.Célszerű, hogy stabilizálja az inverter kimeneti feszültség.Ha nincs kapcsolat, nincs feszültség-szabályozás.Kérjük, ügyeljen arra, hogy csatlakoztassa a vezetéket.

4. Két-színes kijelző: ha a piros, ez a készenléti állapot kijelző.Ha zöld, ez az állapot jelzése.

Ez a tábla a következő teljesítménymutatók:

1. Ezt inverter vezető testület automatikus stabil kimeneti feszültség funkció.Akkumulátor feszültség alatt.Akkumulátor-több, mint feszültség.Terhelés túlterhelés a jelenlegi rövidzárlat védelem.Termék túlmelegedés elleni védelem.

2. A kimeneti hullámforma tiszta szinusz hullám.A teljesítmény elegendő.A pillanatnyi terhelési kapacitás erős.A tápegység kezdődik gyorsan.A hosszú távú munka, alacsony a hőmérséklet-emelkedés.Nincs interferencia, hogy az elektromos készülékek.Ez az ideális inverter tápfeszültség otthoni, ipari felhasználásra, valamint rajongók.

3. Magas konverziós hatékonyság, stabil kimeneti feszültség drift

4. Nem-terhelési áram kicsi.Nem-terhelés a jelenlegi kevesebb, mint 200MA

5.220 V inverter kimeneti feszültség szint állítható

Teljesítmény frekvenciájú szinuszos inverter alaplap funkció leírása:

1. Akkumulátor feszültség alacsony feszültség védelem:

Amikor az akkumulátor feszültsége alacsonyabb, mint 10.5 V / blokk, az inverter kikapcsol az inverter kimenet (nincs HÁLÓZATI feszültség kimeneti ebben az időben), valamint az inverter készenléti módban van.

2. Akkumulátor feszültség túlfeszültség védelem:

Amikor az akkumulátor feszültsége magasabb, mint 16V blokkonként, az inverter is kikapcsol az inverter kimenet.Írjuk be készenléti módban.

3. Az inverter automatikusan elindul, miután az akkumulátor feszültség visszatér a normális:

Amikor az akkumulátor feszültsége túl alacsony.Amikor az akkumulátor feszültsége terhelik 12V / akkumulátor, az inverter automatikusan elindítja, majd kimenet AC 220V feszültség feszültség a terhelés.Amikor az akkumulátor feszültsége túl magas, a túlfeszültség-védelmi funkció elindul, hogy megvédje.Az inverter készenléti módban van.Amikor az akkumulátor feszültség visszatér az alábbi 15 v / akkumulátor feszültség, az inverter automatikusan elindul, valamint a kimeneti 220 VAC, hogy a tápfeszültség a terhelést.

4. Hőmérséklet-szabályozás rajongó felett hőmérséklet védelem:

Ha az inverter működik, a ventilátor nem kapcsol.Ha a hőmérséklet túl magas, a ventilátor automatikusan fut.Ha a hőmérséklet csökken, a ventilátor automatikusan leáll.Amikor a ventilátor sérült.Miután a hőmérséklet túl magas, az inverter kikapcsol az inverter.Készenléti üzemmódban van.Ha a hőmérséklet csökken, az inverter automatikusan elindul.Kimenet AC.

5. Feszültség terhelés érintésvédelem:


 • Kimeneti Áram: 0
 • Származás: KN - (Eredetű)
 • Tömeg: 1.4KG
 • Tanúsítási: Egyik SEM
 • Modell Száma: 24v3500w
 • Kimeneti Frekvencia: 0
 • Méret: Length 230mm width 125mm height 75mm
 • Kimeneti Teljesítmény: 1 - 200KW
 • Típus: DC/AC Inverter
 • Kimenet Típusa: Egyéb